header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Algemeen

Informatieavond Entree Reeuwijkse Hout

Nieuws afbeelding 12-10-2017

Uitnodiging Inloopbijeenkomst entreegebied Reeuwijkse Hout

Georganiseerd door Staatsbosbeheer / Groen Alliantie

Datum: dinsdag 24 oktober

Tijd:  17-20 uur

Locatie: Clubgebouw hockeyclub HCRB

Reeuwijkse Houtwal 1

2811 NW Reeuwijk

Onderwerp: informatiebijeenkomst ontwikkelingen entree Reeuwijkse Hout

 

Groenalliantie Midden-Holland werkt in het programma Kwaliteitsimpuls Groenalliantie aan het verbeteren van  recreatiegebieden in het Groene Hart. Doel is de terreinen nog aantrekkelijker te maken voor recreanten. Eén van de projecten is het verbeteren van de entree van Reeuwijkse Hout door de entree herkenbaarder, uitnodigender en groener in te richten.

 

Kom je langs?

Op dinsdag 24 oktober zijn geïnteresseerden van harte welkom om kennis te nemen van de plannen en van gedachte te wisselen met medewerkers van Groenalliantie. Inloop tussen 17.00 en 20.00 uur in het clubgebouw van hockeyclub HCRB, Reeuwijkse Houtwal 1 te Reeuwijk. Aanmelden is niet nodig.

 

Reeuwijkse Hout ligt pal aan de A12 en is van regionale betekenis voor de recreant. Het recreatiegebied is op zichzelf al aantrekkelijk, maar het heeft ook een functie als startpunt voor tochten naar andere delen van de Reeuwijkse Plassen en het Groene Hart. De komst van het Landal park heeft een boost gegeven aan het gebied. Paviljoen Reeuwijkse Hout en het centrumgebouw van Landal bieden prima horecavoorzieningen. Reeuwijkse Hout biedt goede mogelijkheden voor strand- en oeverrecreatie. De aanpak van de entree is het eerste project dat Groenalliantie gaat uitvoeren om het gebied te verbeteren en te verfraaien.

 

 

Voor meer informatie zie: http://www.kwaliteitsimpulsgroenalliantie.nl

 

Reeuwijkse Hout: http://www.kwaliteitsimpulsgroenalliantie.nl/projecten/reeuwijkse+hout/default.aspx

 

Bijlage
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast