header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Algemeen

Fusie

Nieuws afbeelding 22-3-2010

Aankondiging van de Algemene Ledenvergadering op 13 april a.s.

Reeuwijk, maart 2010

 

Beste leden, jeugdleden, ouders en andere betrokkenen,

 

 

Zoals jullie weten zijn de voorbereidingen voor de fusie tussen de Mixed Hockeyclub Bodegraven en de Hockeyclub Reeuwijk in volle gang. Over de fusie dient de Algemene Ledenvergadering te besluiten. Wij hebben die gepland op 13 april a.s.

 

Eerder is de intentieverklaring ondertekend om samen met MHCB een nieuwe hockeyclub op te richten, waarin MHCB en HCR opgaan. De fusie is een vervolg op de huidige samenwerking en zal leiden tot één sterke, goed georganiseerde  hockeyvereniging. Met deze bundeling van krachten zijn we  beter in staat een goed en veelzijdig hockeyaanbod aan de leden en potentiële leden te bieden.

Wij zitten nu in de afrondende fase. Alvorens  de Algemene Ledenvergadering kan besluiten moet aan een aantal wettelijke eisen worden voldaan. Zo is inmiddels het fusievoorstel bij de Kamer van Koophandel in Alphen aan den Rijn gedeponeerd. In dat fusievoorstel zijn ondermeer de concept statuten voor de nieuwe vereniging opgenomen. Ook worden de redenen voor de fusie aangegeven en de gevolgen voor de leden, zij worden automatisch lid van de nieuwe vereniging. Het fusievoorstel is voor de leden in te zien bij Wolter Duinker. Voor een afspraak kun je mailen naar:Wolter Duinker [[email protected]].

 

Ondertussen verzamelen we alle input voor de definitieve naam, het tenue en de clubkleuren. Wij verwachten jullie daar binnenkort over te informeren.

 

In de Algemene Ledenvergadering zal worden voorgesteld om de HCR op te heffen en een nieuwe club op te richten. Ook MHCB houdt op die datum haar Algemene Ledenvergadering.

 

Om een dergelijk besluit te kunnen nemen is vereist dat 2/3 van de stemgerechtigde leden aanwezig zijn. Stemgerechtigd zijn alle leden (16 jaar en ouder) + alle ereleden. Is het vereiste aantal stemgerechtigde leden op 13 april niet aanwezig, dan kan de stemming niet plaatsvinden.

 

In dat geval wordt een nieuwe Algemene Ledenvergadering gehouden op 20 april. Dan kan wel een besluit worden genomen, ongeacht het aantal aanwezige leden.

 

Pas na het besluit kan de fusie formeel beslag krijgen.

 

Het is dus heel erg belangrijk dat er zoveel mogelijk leden aanwezig zijn op 13 april.

 

De definitieve agenda wordt in de week voorafgaand aan de Algemene Ledenvergadering bekend gemaakt.

 

Met vriendelijke groet,

 

Het Bestuur van Hockey Club Reeuwijk,

                                          

Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast