header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Algemeen

Informatieavond Kabouters - CoolKids competitie

Nieuws afbeelding 5-2-2018

Vr 16 feb Informatieavond Kabouters – CoolKids competitie

Vrijdagavond 16 februari om 20:00uur is er een speciale informatieavond voor de ouders van onze Kabouters. Deze jonge talenten zullen binnenkort aan de CoolKids competitie deelnemen. Zo zullen zij al spelenderwijs ervaring op doen met partijtjes hockey op een klein speelveld en met veel plezier het teamspel ervaren.

Als kabouters (en Smurfen) hebben ze al op een gezellige manier kennis gemaakt met hockey. Ze worden nu ingedeeld in een team. De meesten zijn 6 jaar. Coolkids moet gezien worden als een speel- en leerperiode. Winnen of verliezen is hierbij niet van belang.

Met Jongste Jeugdhockey willen we de kinderen op een plezierige, veilige en dynamische manier leren hockeyen. Hierbij houden we rekening met het ontwikkelingsniveau van de kinderen, om ze zo stap voor stap voor te bereiden op deze leuke teamsport.

Op de informatieavond zal worden gesproken over teamindeling, de ondersteuning van elk team door de ouders en de begeleiding vanuit de Jongste Jeugd Commissie en trainers. Als ouders maak je met elkaar afspraken over de invulling van de teamondersteuning. Dit is voor oudere teams gebruikelijk, voor veel ouders van Kabouters wordt dit de eerste kennismaking met het samen ondersteunen van het team.

 

De Jongste Jeugd Commissie
De Jongste Jeugd Commissie

Agenda

16-10 HERFSTVAKANTIE SCHOLEN
18-10 Herfstkamp
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast