header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Algemeen

Nieuwe Privacywet

Nieuws afbeelding 8-5-2018

Beste leden en vrijwilligers,
Per 25 mei 2018 is de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) van toepassing. Deze wet zorgt ervoor dat dezelfde privacywetgeving in de hele Europese Unie van kracht is en dat de Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp) vanaf deze datum niet langer geldt. Er zullen dan een aantal zaken veranderen. Wij zullen u de komende periode periodiek op de hoogte stellen van de voortgang bij LISA en u waar nodig voorzien van informatie over onze systemen. 

Vanzelfsprekend kunt u ervan uitgaan dat LISA zeer zorgvuldig met uw ledendata omgaat en deze nooit zal delen met een derde partij zonder dat u daar expliciet toestemming voor heeft gegeven. Zo bent u ervan op de hoogte dat wij specifieke gegevens delen met de KNHB. Wij zullen er zorg voor dragen dat dit altijd de juiste gegevens zijn, passend bij het doel van de verwerking. Denk daarbij bijvoorbeeld aan gegevens die noodzakelijk zijn om de competitie te kunnen organiseren.

Op de verenigingwebsites worden er ook geen tracking-cookies of andere reclame-georiĆ«nteerde elementen door LISA geplaatst. 


De komende weken breidt de KNHB de informatie over de nieuwe wetgeving sterk uit. Daarnaast geeft de website van de KNHB meer informatie over diverse vraagstukken rond de nieuwe wetgeving.

Bestuur HCRB, LISA team en KNHB


Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast