header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Elftalcommissie

SELECTIE TRAININGEN INFO

Nieuws afbeelding 4-5-2018

Op 19 maart is al via de website gecommuniceerd dat voor de teamindelingen voor het komend seizoen een gecombineerde elftal- en selectiecommissie is ingesteld.

 

Onderdeel van het proces om de selectieteams voor het volgend seizoen vast te stellen, zijn de selectietrainingen. Hieronder de belangrijkste informatie over deze selectietrainingen,

 • De trainingen zijn op uitnodiging.
  Op basis van de ingeleverde beoordelingsformulieren, gesprekken met coaches en trainers en eigen waarnemingen is door de gecombineerde elftal- en selectiecommissie voor elk selectieteam een ‘selectielijst’ opgesteld met ongeveer 20-30 spelers/speelsters waarvan de commissie vindt dat ze in aanmerking kunnen komen voor het selectieteam.

 • Je wordt uitgenodigd via je coach. Zij krijgen op 4 mei een overzicht waarin wordt aangegeven wie wordt uitgenodigd voor de selectietraining.

 • Om het mogelijk te maken om jullie te beoordelen krijg je ook van je coach te horen welk shirt (wit, HCRB) je mee moet nemen en welk nummer je draagt. Het is de bedoeling dat je zelf dit nummer met tape aanbrengt op je shirt zodat de beoordelaars je ook van afstand kunnen herkennen tijdens de training.

 • Sta je niet op deze lijst, maar denk je toch in aanmerking te komen voor een selectieteam, dan kun je dat uiterlijk 15 mei doorgeven aan Erik Jan Boon. De selectiecommissie bepaalt dan per geval of je alsnog wordt uitgenodigd.

 • Sta je wel op de lijst, maar kun je om een goede reden niet aan de selectietraining deelnemen, dan kun je dit (met de reden) uiterlijk op 15 mei aangeven bij Erik Jan Boon. De selectiecommissie bepaalt dan per geval hoe hiermee wordt omgegaan.

 • Selectietrainingen zijn niet verplicht. Sta je wel op de lijst, maar wil je volgend jaar niet in een selectieteam spelen, dan kun je dat ook voor 15 mei bij Erik Jan Boon aangeven.

 • Wil je volgend jaar keepen (geldt alleen voor de jongens) kom dan met je keepersoutfit en zorg ervoor dat je deze aan hebt getrokken voordat de selectietraining begint.

 • De selectietraining wordt gegeven door trainers en beoordeeld door meerdere beoordelaars, zodat een objectief oordeel kan worden gegeven.

 • De resultaten van de selectietrainingen vormen mede de input voor het samenstellen van de teams en is met name bedoeld om keuzen te kunnen maken bij twijfelgevallen.

 • De selectietrainingen worden op 23 en 25 mei gehouden (zie tabel hieronder)

Team

Datum

Tijd

Locatie: Reeuwijk

JB1

Woensdag  23 mei

19.30 -  21.00

Veld 2

JC1

Vrijdag 25 mei

19.00 -  20.00

Veld 1

JD1

Vrijdag 25 mei

18.00 – 19.00

Veld 1

MB1

Woensdag  23 mei

19.30 -  21.00

Veld 1

MC1

Woensdag  23 mei

18.00 – 19.30

Veld 2

MD1

Woensdag  23 mei

18.00 - 19.30

Veld 1

Voor Heren 1, Dames 1, JA1 en MA1 is in overleg met de teams besloten om geen selectietrainingen te organiseren.

 

Hoe gaat het verder na de selectietrainingen ?

De elftal- en selectiecommissie stelt op basis van alle verkregen input een teamindeling voor alle teams op.  Streven is om de definitieve teamindeling in de 2e week van juni gereed te hebben, zodat deze kan worden gecommuniceerd.

 

Voorzitter Selectiecommissie

 

Erik Jan Boon

[email protected], 06 11 49 01 66

 

PS: De elftal- en selectiecommissie bestaat uit Bastiaan Boetes, Tjerk Hagedoorn, Ronald Hoevenaars, Evelien Hofland, Eelco Mulder, Martijn van Driel, Kees Regeling, Marc Pieterse, Pieter Breijs, Jurgen Flohr, Stephan Verboom, Gerard van Rij, Noor Ferket en Erik Jan Boon

 

Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast