header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Algemeen

Ledenenquête en ledenvisie avond

Nieuws afbeelding 11-5-2018
 

Het Hockey Technisch Beleidplan (HTB) is van 2012-2017 en moet herzien worden. Hiervoor willen de Commissie Hockey en het bestuur van HCRB graag in dialoog met de leden van HCRB om te kunnen komen tot een door de leden gedragen nieuw Hockey Technisch Beleidsplan.


In de week van Hemelvaart zullen alle leden en betrokkenen een link krijgen toegestuurd naar leden enquête.

 

 

Via dit leden onderzoek komen de wensen, behoeften, prioriteiten en meningen van HCRB, haar technisch kader, haar leden en andere betrokkenen naar voren. Na afronding van de enquête worden de conclusies, waarderingen en prioriteiten gewogen en geordend. Deze zullen gepresenteerd worden tijdens de ledenvisie avond alwaar we met jullie allen in dialoog gaan over het Technisch Beleidsplan 2018-2023.

 

 


 

Dit is de kans om uw mening te laten horen over het huidige Hockey Technisch Beleidsplan en mee te praten over jullie wensen en behoeften voor de toekomst. Vul dus zo snel en volledig mogelijk de enquête in en kom woensdag 6 juni mee praten. Het bestuur wil graag jullie mening weten en staat open voor positief kritische opmerkingen.

 Wij hebben vier doelgroepen geformuleerd (met vier verschillende enquête links) namelijk:

1.Technisch kader (coaches, trainers en teammanagers).

2.Ouders (jongste) jeugdleden

3.Jeugdleden (A en B)

4.Seniorleden (incl. trimleden)


Indien u meerdere links krijgt opgestuurd staat u bij ons in LISA bij meerdere doelgroepen. Natuurlijk hoeft u maar 1 enquête in te vullen, maar gelieve bovenstaande prioriteit (1 t/m 4) te gebruiken dan tellen uw antwoorden bij desbetreffende doelgroep mee. Een senior lid die ook ouder en coach van een hockeyend kind is, vult dus als belangrijkste de enquête voor technisch kader in.


De enquête zal bestaan uit maximaal 100 vragen en zal ongeveer 25-30 minuten in beslag nemen. Natuurlijk kun je vragen overslaan, maar wij hechten erg veel waarde aan jullie mening, dus waarderen het zeer als jullie hem met zorg invullen. De enquête sluit op donderdag 31 mei en de resultaten zullen op woensdag 6 juni besproken worden tijdens de leden visie avond

 

Het bestuur heeft hiervoor een expert ingeschakeld (Jack Jacobs van Sportpeil & Brug8) die ons in dit proces gaat begeleiden. Hij zal in de maand mei een enquête naar alle leden sturen, de gegevens verwerken en de resultaten presenteren op de ledenvisie avond, die hij zal begeleiden. Jack is gecertificeerd Technisch Manager 4 (TM 4) van de KNHB en trainerscoördinator bij HC Hoekse Waard en HC Pijnacker, alwaar hij Heren 1 traint/coacht.

 

 

Bij voorbaat dank voor jullie medewerking.

 

Namens het bestuur HCRB,

Commissie Hockey.

 

 

Agenda

28-11 warming-up ZAALHOCKEY
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast