header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Algemeen

HCRB PRIJZEN UITGEREIKT

Nieuws afbeelding 1-6-2018

HCRB PRIJZEN 2018

 

Door Richard: De Wim Renssen beker, een algemene prijs voor "de vrijwilliger van het jaar”, zonder direct uit te maken van een commissie, genoemd naar mede-oprichter van de Hockey Club Reeuwijk, Wim Renssen, een ook door hem ter beschikking gesteld.

Dit jaar gaat deze prijs naar een kracht-dame waar HCRB vleugels door krijgt. Zij is al jaren een bovengemiddeld actieve vrijwilligster. Dit jaar teammanager van 3 teams (Hedy MD3, Coen JC1, Jose MA2), trainer van een team (MD3), samen met Nynke Fonteijn actief voor inkoop en voorraadbeheer bar, barsupervisor, samen met Marjolein de Pater mede organisator van Team van de Maand, actief bij diverse activiteiten voor jongste jeugd en bijvoorbeeld Koningspelen. Deze kracht-dame is Karin Schuurmans.

 

Door Gerrit-Jan: De Olmen/Kersbokaal is de prijs voor een groep vrijwilligers of een commissie een team, die afgelopen seizoen op een fantastische wijze een evenement heeft georganiseerd dan wel een elftal dat zich afgelopen seizoen opmerkelijk heeft ontwikkeld of teamgeest heeft getoond of bovengemelde prestaties heeft verricht.

Dit jaar gaat deze prijs naar een team dat op een hele leuke sportieve manier hockeyed. Een mix team van 1ejaars en 2e jaars 14 man, dat ergens in de middenmoot is geëindigd. Daar zijn aan het begin nog twee jongens uit Gouda bijgekomen die enthousiast zijn ontvangen. Goede wisselwerking en saamhorigheid, bijvoorbeeld door het wisselen van de twee keepers. En daarnaast draagt dit team extra bij aan de vereniging met 4 trainers en vele scheidsrechters. Dit team is JB2.

 

Door Gerrit-Jan: De Paulien Bak-Schoo prijsvoor een trainer/coach, die de saamhorigheid van een team bovengemiddeld heeft verstrekt / heeft bewerkstelligd.

Namens Carel Bak, reiken we dit jaar de prijs uit aan een speler van JA1, hij is al meerdere jaren trainer en dit jaar van twee teams, zowel JD1 als JD2. Hij gaat samen met Martijn van Driel en Bastiaan Boetes de trainingen coördineren en naar hoger niveau tillen. Hij is daarnaast lid jeugdbestuur en regelmatig scheidrechter. Dus een trainer met potentieel die zich nu al zo laat zien; dat vinden wij een prijs waard: Thijs van Rij.

 

Door Richard: De Van den Wall Bake Plaquette, de prijs voor een familie (generatietrofee), ooit bedacht door Gijs en Uus van den Wall Bake,

Er zijn in deze mooie vereniging vele vrijwilligers, er zijn ook diverse families die op een bijzondere wijze onze vereniging maken tot wat HCRB is. Er zijn al bijzondere families voorgegaan. Dit jaar hebben we het over 4 spelers, waarvan een coach (Peter MC3), een trainer (Cornelie van MC3), een evenementcoördinator die al vele evenementen heeft georganiseerd. Denk aan fantastische Familie Hockey Toernooien en Vrijwilligersfeesten: de familie Biemond-Breddels. Peter, Femke, Cornelie (en Minke).

 

Door Gerard: De Jan Sipkes trofee, een prijs voor een veelbelovend jeugdlid, dat zich afgelopen seizoen zeer verdienstelijke heeft gemaakt als scheidsrechter.

Het bestuur wil dit jaar deze prijs geven aan een speler van JB1 die zijn talent ook inzet als scheidsrechter en dit afgelopen jaar het meest heeft gedaan van alle jeugdleden. Wij verwachten dan ook dat deze jongeman in de geest van Jan Sipkes de komende jaren zich verdienstelijk zal blijven maken als scheidsrechter of op andere wijze: Reinoud Duinker.

Agenda

16-10 HERFSTVAKANTIE SCHOLEN
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast