header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Algemeen

Ouders uitgenodigd-Witte Rook sessies

Nieuws afbeelding 4-6-2018

Aan alle ouders van jeugdleden,

De voorbereidingen voor het nieuwe seizoen zijn al opgestart. Daar willen wij alle ouders bij betrekken. Komende week worden de nieuwe teamindelingen voor het volgende seizoen bekend. We kunnen ons met elkaar weer opmaken voor de jaarlijkse zogenaamde Witte Rook sessies.

 

Alle ouders van alle jeugd teams worden hierbij uitgenodigd. Hieronder staan de tijden per leeftijdscategorie (let op: het gaat dus om de nieuwe teams).

Locatie: HCRB Reeuwijkse Hout. Ervaring leert dat de meeste teams na ongeveer een uur de afspraken hebben gemaakt. Bij "witte rook” staat er een hapje en een drankje voor eenieder klaar.

 

Donderdagavond 14 juni

19:30-21:00 uur:E- en F-jeugd

Vrijdagavond 15 juni

19:30-21:00 uur: C- en D-jeugd

Zaterdagmiddag 16 juni

17:00-18:30 uur: A- en B-jeugd

 

Tijdens deze Witte Rook bijeenkomsten zitten jullie per team bij elkaar om met alle ouders de teamondersteuning voor het nieuwe seizoen met elkaar te bespreken.  Het is dan ook van belang dat van elk kind in een team er een ouder aanwezig is. Je maakt dan gelijk nader met elkaar kennis in de nieuwe teamsamenstelling.

 

Het HCRB Bestuur

 

 

Wat is er zoal nodig om een team goed te laten draaien?

  • Spelers die plezier hebben in hockey en graag als team met elkaar het spel beleven.
  • Ouders die de spelers aanmoedigen, bij uitwedstrijden rijden en samen op uiteenlopende wijze bijdragen aan de club. HCRB is een leuke club van, voor en door iedereen.
  • Natuurlijk een coach die het team wekelijks begeleidt en een teammanager die de communicatie verzorgt.
  • Vanzelfsprekend ook een trainer of assistent trainer met ervaren begeleiding. Veel trainers geven 1x per week training en jeugdtrainers vaak ook in 2-tallen, terwijl meeste teams 2x per week willen trainen. Dus veel teams hebben meerdere vrijwillige trainers. De indeling wordt gedaan door de hockeycommissie.
  • Tijdens wedstrijden 2 scheidsrechters en een handvol mensen achter de bar voor de gastvrijheid en versnaperingen. Deze worden ingedeeld door de arbitrage respectievelijk barcommissie.
  • Bovendien is een club leuk en gezellig als er rond en naast het hockey ook veel te beleven valt met activiteiten en evenementen met elkaar.
  • Dan hebben we nog niet de commissies of het bestuur vermeld die zorgen dat al deze vrijwilligers leuke dingen met leuke mensen kunnen doen.
  • Voor de meeste mogelijke bijdragen binnen de vereniging is geen hockey ervaring nodig. Sommigen van jullie hebben bijzondere vaardigheden en talenten die van grote waarde voor de vereniging zijn.
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast