header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Training en Techniek

BASISOPLEIDING TRAINER VOL

Nieuws afbeelding 12-8-2018 De commissie training en techniek organiseert voor alle trainers (en leden die in de toekomst training willen gaan geven) de BASIS OPLEIDING TRAINER van de KNHB.

De cursus is slechts twee avonden waarbij zowel theorie als praktijk behandeld zullen worden. De cursus vind plaats op WOENSDAG 12 september en WOENSDAG 26 september in het clubhuis van HCRB, lokatie Reeuwijk. Aanvang; 19.00 uur.
Floris Meewis van de KNHB zal deze cursus verzorgen.

Inmiddels hebben we twee extra avonden moeten inplannen voor een tweede cursus aangezien de eerste cursus al snel vol zat. De tweede cursus vindt ook plaats op woensdag maar dan om 20.00 uur op de volgende data; 3 en 10 oktober 2018.
Franklin Dikmoet van de KNHB zal deze cursus verzorgen.
Ook deze tweede cursus is vol!

De cursus is verplicht voor alle jeugdleden die training geven en wordt sterk aanbevolen aan alle (beginnende) trainers die nog niet eerder een trainerscursus gevolgd hebben. Er zijn géén kosten verbonden aan de cursus. 
Bij het afronden van de cursus ontvangen alle trainers die ook training (gaan)geven een fraai trainersjack van HCRB.

Voor meer informatie volg deze link;
https://www.knhb.nl/kenniscentrum/opleiding/basisopleiding-training-geven

Inschrijven kan inmiddels niet meer. Wel kan je je naam doorgeven dat plaatsen we je op een lijst met voor een volgende basiscursus. Bij voldoende aanmeldingen kunnen we dan een nieuwe cursus proberen te organiseren.


Gerard van Rij en Bastiaan Boetes
Commissie training&techniek

Agenda

16-10 HERFSTVAKANTIE SCHOLEN
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast