header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Sponsoring

Aanmelden vrienden HCR

Nieuws afbeelding 14-4-2010
         Vrienden van Hockeyclub Reeuwijk
 
Beste leden/ouders en sympathisanten van Hockeyclub Reeuwijk,

We hebben een prachtig complex en een gezellige club, waar wij en onze kinderen met veel plezier kunnen hockeyen en sociale contacten opdoen. Sinds jaren bestaat er een  “Vrienden van HCR”,  opgericht door een aantal leden die de club een warm hart toedragen. Er is niet gekozen voor een “bussinesclub”,  maar voor individuele benadering van potentiële leden, die niet noodzakelijkerwijs lid hoeven te zijn van de Hockeyclub (wat in de praktijk overigens  wel zo is). Momenteel zijn er ongeveer 35 leden.

De bedoeling  is om een financiële ondersteuning te geven, bestemd voor een (door de “Vrienden”) nader te bepalen doel.

 

Concreet betekend dit het volgende:

·         Elk lid verbindt zich voor een (door hemzelf te bepalen) aantal jaren, om  minimaal € 250,- per jaar  te doneren. Indien gekozen wordt voor 5 jaar, dan zorgt “de Vrienden” voor een notariële akte zodat het volledig aftrekbaar is van de belasting.

·         Van de opbrengst gaat vervolgens verreweg het grootste deel naar de club. Als criterium geldt dat het niet mag verdwijnen in de exploitatiebegroting!  Het doel wordt door de leden bepaald, en kan b.v. ten goede komen aan clinics voor de jeugd, ondersteuning van jeugdopleidingen of het aanschaffen van een pingpongtafel of een roeimachine. De afgelopen jaren is het bestemd voor trainingsfaciliteiten voor de jeugd, en sponsoring van de lustrumfamiliedag. (totaal ongeveer € 15.000!).

·         Van het resterende bedrag organiseren we voor de leden een gezellige avond eens per jaar, waarop zoals gezegd het doel wordt bepaald alsmede rekening en verantwoording wordt afgelegd over de financiën. Deze diners zijn inmiddels beroemd vanwege de uitstekende kwaliteit en gezelligheid.

 

Graag willen wij U uitnodigen om lid te worden en zodoende de club waar U of uw kinderen spelen, te steunen. Hoe meer leden, hoe meer we voor de club kunnen doen!!  U vindt de formulieren  bijgesloten, aarzel dus niet. We hopen U dan ook binnenkort te begroeten !

 

 

 

Gert van Manen

Mikel Lambregts.

Erno Vink

Leen Vunderink

Sibbe van Egmond

Bijlage
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast