header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Algemeen

Algeneme LedenVergadering HCRB

Nieuws afbeelding 8-1-2019

Beste leden,

 

Normaal gesproken is het gebruikelijk om een Algemene ledenvergadering te houden in november/december. In deze vergadering worden, naast diverse andere onderwerpen, de definitieve jaarcijfers van het voorgaande seizoen gepresenteerd. Echter het Bestuur heeft besloten om deze vergadering over de jaarwisseling heen te tillen en op dinsdag 22 januari te houden.

 

De keuze om de ALV uit te stellen had enerzijds te maken met de vele activiteiten op de clubagenda en anderzijds doordat het bestuur in beslag werd genomen door diverse beleidsmatige zaken. Onderwerpen die het afgelopen halfjaar hebben gespeeld zijn onder andere:

  • Verduurzaming van locatie Reeuwijkse Hout door het installeren van LED armaturen en het selecteren van een leverancier voor het plaatsen van 130 zonnepanelen;
  • In het kader van de harmonisatie rondom het eigendom en beheer van de accommodaties van alle buitensportverenigingen, heeft HCRB een gebruikersovereenkomst getekend (oktober 2018) met de gemeente voor de periode tot 2021;
  • De gemeente en ook de eigenaar van de gronden in de Reeuwijkse Hout, de Groenalliantie, hebben zich bereidwillig getoond om de mogelijkheden te onderzoeken van een 3e veld in Reeuwijk.

Naast de bespreking van de jaarcijfers, lichten wij graag de voortgang toe op de bovengenoemde onderwerpen en nodigen wij u van harte uit voor de ALV op 22 januari.

 

Met vriendelijke groet,

Bestuur HCRB

Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast