header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Beheer

Info avond 9 April

Nieuws afbeelding 2-4-2019

Geachte leden van HCRB,


Er verandert veel om ons heen. Niet alleen in ons dagelijks leven maar ook in het hockeywereldje verandert het "speelveld”.In een aantal nieuwsberichten willen wij jullie inhoudelijk meenemen in alles wat de komende 2de seizoenshelft aan veranderingen op HCRB af komt.

Echter twee van deze zaken zijn zo belangrijk dat we die nu direct met jullie willen delen, omdat wij hierover op korte termijn met elkaar moeten overleggen wat wij als club willen. De keuzes die gemaakt moeten worden zullen bepalend zijn voor de komende circa 15 jaar.

Op dinsdag 9 april  willen wij graag met jullie overleggen om tot een gezamenlijk besluit te komen betreffende:

·        De vervanging van de de toplaag van velden 1 en 2 in de Reeuwijkse Hout

·        Verplaatsing 3e veld van Bodegraven naar locatie Reeuwijkse Hout

 De vervanging toplaag veld 1 en 2 Reeuwijk staat op de planning voor 2020. De gemeente zal het vervangen van de toplaag voor haar rekening nemen, uitgaande van de voor haar voordeligste ondergrond. Dat is de zelfde ondergrond als waar we nu op hockeyen, zand ingestrooid. Mochten wij als club echter anders willen, bijvoorbeeld waterveld of semi-waterveld, dan zullen wij de meerkosten hiervan zelf moeten dragen. Belangrijke vraag is dus wat wij als club (ofwel de leden) willen en wat de financiële consequenties daarvan zijn?

Verplaatsing 3e veld uit Bodegraven naar Reeuwijk is een discussie met de gemeente en de Groen Alliantie (eigenaar van de grond in de Reeuwijkse Hout) die al langer loopt. Dit proces was lange tijd stroperig, echter de afgelopen 3 maanden is veel voortgang geboekt. Ook hier moeten we met elkaar van gedachte wisselen wat we als club willen. In april zal de Groenalliantie een besluit nemen over de locatie. In het 2e en 3e kwartaal moeten HCRB en de Gemeente vervolgens de plannen verder uitwerken waarbij de financiele onderbouwing een belangrijk onderwerp zal zijn.

De keuzes die over beide onderwerpen gemaakt worden hangen uiteraard samen en zullen beide bepalend zijn voor de komende circa 15 jaar (globale levensduur van een veld). De samenhang heeft met name betrekking op de financiën aangezien we beschikbare middelen maar een keer kunnen uitgeven.

Graag zien we jullie dan ook op de informatie avond op 9 april voor een toelichting en het gezamenlijk maken van belangrijke keuzes voor de toekomst van de club.

 

Tijdstip 20.30

Locatie Reeuwijkse HoutAfgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast