header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Algemeen

Welk talent zet jij in?

Nieuws afbeelding 23-3-2019

Welk talent zet jij in?

 

HCRB is een club van voor en door iedereen. Er worden dus vele talenten gezocht om samen onze club gezellig, gastvrij en goed georganiseerd te houden. Een hockeyclub heeft vele andere talenten dan alleen hockeytalent nodig om samen de club te zijn die we zijn.

We willen de sfeer koesteren dat we leuke dingen met leuke mensen doen. Dat geldt voor de teamondersteuning waarvan kinderen en ouders wekelijks onderdeel van zijn. Dat geldt voor alle commissies en vrijwilligersfuncties die er verder nog op de club zijn.

Indien jij je talent wilt inzetten neem dan contact op met iemand die dit nu al inzet binnen HCRB om naar zijn of haar ervaringen te vragen. Natuurlijk hopen we dat het je aanspreekt om je bijdrage aan onze vereniging op jouw manier invulling te geven. Meldt je dan bij iemand van een betreffende commissie, het bestuur of stuur een email naar [email protected]

 

Onze vereniging zoekt enthousiaste vrijwilligers met talenten en vaardigheden zoals:

Gastvrij en actief
Het visite kaartje van onze vereniging is de gastvrijheid en gezelligheid in het clubhuis. Barsupervisors zorgen er elke week weer voor dat zij samen met de ingeplande barvrijwilligers een prettig en schoon ontvangst bieden voor leden en gasten.

Communicatie en media
In deze moderne tijd van sociale media en toegankelijke communicatie is het juist een extra uitdaging om zo te communiceren dat de ontvanger ook daadwerkelijk het bericht tot zich neemt. Het gaat om inhoud, vorm en gerichte doelgroep benadering.

Didactiek en Pedagogiek
Hoe leer je kinderen vaardigheden aan? Wat is er in de basis nodig voordat je complexere teamopdrachten kunt geven? Hoe leer je kinderen reflecteren op hun acties? Hoe begeleiden we trainers en coaches om daar vaardiger in te worden?

Organiseren
Dit is een vaardigheid die vele vormen kan aannemen binnen de vereniging: van een eenmalig evenement, als evenement coördinator vanuit een team, tot het bijdragen aan de Jongste Jeugd Commissie of andere commissie.

Plannen en communiceren
Velen uiten deze vaardigheid al als teammanager, maar je kunt ook denken aan wedstrijdsecretariaat, barplanning of indeling scheidsrechters.


Als vereniging zijn wij met name op zoek naar een aantal vrijwilligers die met elkaar vorm geven aan de volgende functies:

·        Communicatie: content, web, nieuwsbrief, nieuwe leden (2-3 personen)

·        Barsupervisors en coördinator barplanning

·        Pedagogische begeleider hockey technische commissie en begeleiding Jeugdbestuur

·        Commissieleden: evenementen, hockey, arbitrage, bar, training, lijncoördinatoren, sponsoring

·        Jobcrafting: er zijn diverse opgaven binnen de vereniging waar we op zoek zijn naar enthousiaste mensen die naar eigen inzicht samen met anderen een doel willen realiseren. Denk aan invulling geven aan 2e lustrum, aankleding clubhuizen, vernieuwing velden, club van 100 oprichten

Heb je interesse om nog dit jaar of volgend seizoen jouw talent in te zetten voor de vereniging, meldt je dan bij iemand van een betreffende commissie, het bestuur of stuur een email naar [email protected]

 

HCRB is een club van voor en door iedereen.

Waar elk talent, inzet en bijdrage wordt gewaardeerd.

Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast