header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Toernooien

B-toernooi

Nieuws afbeelding 26-3-2019

Thema LANDEN voor B-leden en introducees.

 

 

Beste B-leden van HCRB

 

Zondag 14 april is het weer zover: Het B-toernooi met het thema: landen! Dus dit jaar is er sportieve rivaliteit tussen elke nationaliteit! Kies daarom je favoriete land en bedenk hierbij een passende en geweldige outfit!

 

Het wordt een toernooi met veel gezelligheid, enthousiaste teams en een heerlijke BBQ als afsluiting van deze mooie dag. Jullie worden om12.00 uur verwacht bij HCRB (locatie Reeuwijk) en de wedstrijden zullen beginnen om 13.00 uur. Het toernooi eindigt om 21.00 uur. Er wordt gezorgd voor een lunchpakket voor ieder team en de winnaars worden beloond met een extra mooie prijs.

 

Er zijn wel een paar regels aan verbonden: Jullie moeten jullie voor 6 april aanmelden met een team van min. 8 en max. 10 personen (max. 4 HCRB leden, de rest is introducé) met een captain, een B-lid van HCRB. Laat ook weten wie er uit je team mee eet. Vergeet dan niet gelijk aan te geven welk land jullie willen vertegenwoordigen. Je kan je team aanmelden door te mailen naar [email protected]. De entree kosten bedragen €12,50 per persoon en het totale bedrag dient per team aan het begin van de dag te worden betaald.

 

Dus maak zo snel mogelijk een team met een paar enthousiaste vriend(inn)en en dan zien we jullie graag allemaal op 14 april bij het fantastische B-toernooi. Het thema is ‘Landen!’ Dus kies er één die bij jullie team past. We verwachten jullie namelijk allemaal in passende outfits bij het door jullie gekozen land. Vergeet dus niet: Sportieve rivaliteit tussen elke nationaliteit! Neem je vrienden aan de hand en vertegenwoordig op 14 april samen jullie favoriete land!

 

Tot dan! Wij hebben er zin in!

 

Groetjes, het HCRB-jeugdbestuur

Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast