header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Elftalcommissie

selectietrainingen jeugd

Nieuws afbeelding 5-5-2019

Selectietrainingen op 21 mei (meisjes) en 23 mei (jongens)

In de afgelopen maanden is overlegd met de coaches en vertegenwoordigers van de verschillende teams. Op basis van deze afstemming is besloten om selectietrainingen te houden voor de volgende teams: MB1, MC1, MD1, JA1, JB1 en JC1. 

Hieronder de belangrijkste informatie over deze selectietrainingen,

·       De trainingen zijn op uitnodiging.
Op basis van de ingeleverde stickformulieren, gesprekken met coaches en trainers en eigen waarnemingen is door de elftal- en selectiecommissie voor elk selectieteam een ‘selectielijst’ opgesteld met spelers/speelsters waarvan de commissie vindt dat ze in aanmerking kunnen komen voor het selectieteam. 
·       Je wordt uitgenodigd via je coach. Zij krijgen op 8 mei een overzicht waarin wordt aangegeven wie wordt uitgenodigd voor de selectietraining.
·       Om het mogelijk te maken om jullie te beoordelen krijg je ook van je coach te horen welk shirt (wit of HCRB) je mee moet nemen en welk nummer je draagt. Het is de bedoeling dat je zelf dit nummer met tape aanbrengt op je shirt zodat de beoordelaars je ook van afstand kunnen herkennen tijdens de training.
·       Sta je niet op deze lijst, maar denk je toch in aanmerking te komen voor een selectieteam, dan kun je dat uiterlijk 15 mei doorgeven aan Erik Jan Boon. De selectiecommissie bepaalt dan per geval of je alsnog wordt uitgenodigd.
·       Sta je wel op de lijst, maar kun je om een goede reden niet aan de selectietraining deelnemen, dan kun je dit (met de reden) uiterlijk op 15 mei aangeven bij Erik Jan Boon. De selectiecommissie bepaalt dan per geval hoe hiermee wordt omgegaan.
·       Selectietrainingen zijn niet verplicht. Sta je wel op de lijst, maar wil je volgend jaar niet in een selectieteam spelen, dan kun je dat ook voor 15 mei bij Erik Jan Boon aangeven.
·       Voor de keepers van de B1 en JC1 wordt tijdens de selectietraining van de teams ook een keeper-selectietraining georganiseerd.  Neem dus je keeper uitrusting mee en zorg dat je hem aan hebt voordat de training start. Voor JA1 wordt nog bekeken of een selectietraining nodig is. 
·       De selectietraining wordt gegeven door trainers en beoordeeld door meerdere beoordelaars, zodat een objectief oordeel kan worden gegeven. 
·       De resultaten van de selectietrainingen vormen mede de input voor het samenstellen van de teams en is met name bedoeld om keuzen te kunnen maken bij twijfelgevallen.
·       De selectietrainingen worden op 21 en 23 mei gehouden (zie tabel hieronder)

Team

Datum

Tijd

Locatie: Reeuwijk

MB1

Dinsdag  21 mei

19.30 -  21.00

Veld 1

MC1

Dinsdag  21 mei

18.00 – 19.30

Veld 2

MD1

Dinsdag  21 mei

18.00 - 19.30

Veld 1

 

 

 

 

JA1

Donderdag  23 mei

20.30 – 21.30

Veld 1 

JB1

Donderdag  23 mei

19.30 -  20.30

Veld 1 (incl. keeperselectietraining JB1/JC1)

JC1

Donderdag  23 mei

18.30 – 19.30

Veld 1

 

Hoe gaat het verder na de selectietrainingen ?

De elftal- en selectiecommissie stelt op basis van alle verkregen input een teamindeling voor alle teams op.  Streven is om de definitieve teamindeling in de 2e week van juni gereed te hebben, zodat deze kan worden gecommuniceerd.

 Voorzitter Elftal- en Selectiecommissie

Erik Jan Boon

Agenda

16-10 HERFSTVAKANTIE SCHOLEN
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast