header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Algemeen

Alle ouders uitgenodigd Witte Rook

Nieuws afbeelding 31-5-2019

Alle ouders uitgenodigd - Witte Rook sessies

 

Aan alle ouders van jeugdleden,

De voorbereidingen voor het nieuwe seizoen zijn al opgestart. Daar willen wij alle ouders bij betrekken. Tweede week juni worden de nieuwe teamindelingen voor het volgende seizoen bekend. We kunnen ons met elkaar weer opmaken voor de jaarlijkse zogenaamde Witte Rook sessies.

 

Alle ouders van alle jeugd teams worden hierbij uitgenodigd. Hieronder staan de tijden per leeftijdscategorie (let op: het gaat dus om de nieuwe teams in het nieuwe seizoen).

Locatie: HCRB Reeuwijkse Hout. Ervaring leert dat de meeste teams na ongeveer een uur de afspraken hebben gemaakt. Bij "witte rook” staat er een hapje en een drankje voor eenieder klaar.

 

Zaterdagmiddag 15 juni

17:00-18:00 uur: A- en B-jeugd

 

Donderdagavond 20 juni

19:30-20:30 uur: C- en D-jeugd

20:30-21:30 uur: E- en F-jeugd

 

Tijdens deze Witte Rook bijeenkomsten zitten jullie per team bij elkaar om met alle ouders de teamondersteuning voor het nieuwe seizoen met elkaar te bespreken.  Het is dan ook van belang dat van elk kind in een team er een ouder aanwezig is. Je maakt dan gelijk nader met elkaar kennis in de nieuwe teamsamenstelling.

 

Met hockeygroet,

Het HCRB Bestuur

 

 

Wat is er zoal nodig om een team goed te laten draaien?

·        Spelers die plezier hebben in hockey en graag als team met elkaar het spel beleven.

·        Ouders die de spelers aanmoedigen, bij uitwedstrijden rijden en samen op uiteenlopende wijze bijdragen aan de club. HCRB is een leuke club van, voor en door iedereen.

·        Natuurlijk een coach die het team wekelijks begeleidt en een teammanager die de communicatie verzorgt.

·        Vanzelfsprekend ook een trainer of assistent trainer met ervaren begeleiding. Veel trainers geven 1x per week training en jeugdtrainers vaak ook in 2-tallen, terwijl meeste teams 2x per week willen trainen. Dus veel teams hebben meerdere vrijwillige trainers. De indeling wordt gedaan door de hockeycommissie eind augustus.

·        Tijdens wedstrijden 2 scheidsrechters en een handvol mensen achter de bar voor de gastvrijheid en versnaperingen. Deze worden ingedeeld door de arbitrage respectievelijk barcommissie.

·        Bovendien is een club leuk en gezellig als er rond en naast het hockey ook veel te beleven valt met activiteiten en evenementenmet elkaar.

·        Dan hebben we nog niet de commissies of het bestuur vermeld die zorgen dat al deze vrijwilligers leuke dingen met leuke mensen kunnen doen.

·        Voor de meeste mogelijke bijdragen binnen de vereniging is geen hockey ervaring nodig. Velen van jullie hebben dan ook bijzondere vaardigheden en talenten die van grote waarde voor onze vereniging zijn.

 

Hoe zet jij jouw talent in?

Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast