header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Algemeen

Hockey meiden MD1 kampioen!!

Nieuws afbeelding 27-4-2010

De 16 meiden van HCR MD1 uit Reeuwijk kregen het niet cadeau, maar na 2 keer 35 minuten waren ze toch te sterk voor de 2de in de competitie, MD5 uit Gouda.

Na eerst gezamenlijk te hebben ontbeten trokken de meiden vol goede moed richting hockey club Gouda. De meiden van Reeuwijk hadden aan een gelijkspel genoeg om kampioen te worden. Met op dat moment nog 3 wedstrijden te gaan, kon het kampioenschap hen bijna niet meer ontglippen. Leuk zou het zijn als het deze week tegen de nummer 2 van de lijst al zou lukken.

Na een moeizame start, 0-2 achter na de eerste helft, (de zenuwen speelden de meisjes toch wel parten), kwamen de Reeuwijkse hockeysters pas goed op dreef. Door goed samenspel en wat tactische wissels ging het beter lopen en konden de meiden al snel de 1-2 scoren. Talloze pogingen om het doel van Gouda te treffen, resulteerden uiteindelijk in de bevrijdende 2-2, een kwartier voor tijd. Gelukkig vonden ze dat nog niet genoeg en scoorden ze een minuut of 5 later ook nog 3-2!

Toen was de tegenstand van Gouda gebroken en kon het feest voor de meiden uit Reeuwijk beginnen! Met veel publiek, toeters en muziek zijn de meiden in het Reeuwijkse clubhuis gehuldigd en in de bloemetjes gezet door het bestuur, ouders, trainers en coaches. Als eerste jeugd team dat dit seizoen kampioen is geworden, hebben deze meiden laten zien dat ze het kampioenschap waardig zijn!

Meiden, trainers en coaches, gefeliciteerd met het behaalde resultaat!

Namen bij de foto:

v.l.n.r. bovenste rij: Sophie, Isabelle, Maud, Anne-Floor, Dinja, Sophie, Julia, Iris, Emma, Ernst, Laura, Fred en Conny.

Onderste rij : Stephanie, Sanne, Nina, Fleur, Anneke en Pien.

Liggend : Britt en Jasmijn.

Agenda

16-10 HERFSTVAKANTIE SCHOLEN
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast