header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Training en Techniek

Warming-up ZAALHOCKEY

Nieuws afbeelding 16-11-2019
Beste zaalhockeyers,

Vanaf volgende week zondag gaan we de zaal in!

Om vast (weer) te wennen aan de ander manier van spelen en de andere regels is er voor elk team een uur "warming-up" training in de zaal geregeld op zondag 1 december.
Deze trainingen vinden plaats in de Meerkoet( in Reeuwijk) en in de Sporthoeve(in Bodegraven). Het schema is te vinden in LISA en op de website van de club. 

Vanaf 2 december gaat het zaaltrainingsschema in. Er zal getraind gaan worden op 4 locaties; de Meerkoet, de Sporthoeve, de Mammoet en de Plataan(Boskoop). 
Helaas is het aantal beschikbare zaaluren erg beperkt, met name op de populier uren(17-21 uur). Het is dus ook niet mogelijk om elke week op dezelfde dag en het zelfde uur te trainen(om het leed te verdelen). Ook zal het soms kunnen voorkomen dat de start van de training samenvalt met school. Helaas is het niet op een andere manier te organiseren.
Let op: als je als eerste, enige of als laatste team training krijgt dan dien je de zaalbalken te leggen en/of op te ruimen.

Vanaf 2 december vervallen alle reguliere trainingen op het veld. Mocht je als team door willen trainen op het veld geef dan dan door aan [email protected]. Je moet dan zelf een trainer regelen en eventueel iemand die kan openen of sluiten. 

Let op, in de zaal gelden andere regels dan op het veld ook wat betreft uitrusting;
De volgende zaken zijn verplicht;
1. ZAALstick
2. Gebitsbeschermer
3. Scheenbeschermers
4. ZAALschoenen
5. Voor keepers; geen metalen gespen


Mocht je als team niet kunnen of willen hockeyen op zondag 1 december of op een andere trainingsdag, geef dat dan zo snel als mogelijk door aan [email protected]


Heel veel plezier in de zaal!

namens de commissie zaalhockey en de commissie training en techniek,


Jelle Linssen en 
Bastiaan Boetes

Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast