header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Algemeen

Gegevens controleren

Nieuws afbeelding 16-5-2020
Beste leden, ouders en verzorgers, 

Via deze weg willen wij u vragen om uw persoonsgegevens te controleren incl. adres- en telefoongegevens. Het factuur wordt verstuurd naar het eerst ingevulde e-mailadres. Het andere e-mailadres is mogelijk te gebruiken door uw zoon of dochter zodat ze niks missen! Leuke TIP: Voeg een profiel foto toe aan de app zodat andere leden je kunnen herkennen dit kan in de LISA leden omgeving op de website of via de app. 

Wilt u uw gegevens aanpassen via de website dan kunt u deze stappen volgen:
U gaat eerst naar de website ww.hcrb.nl. Vervolgens klikt u op inloggen. Daarna gebruikt u uw inloggegevens (De gebruikersnaam is uw lidnummer, het wachtwoord heeft u als het goed is zelf gekozen.) Na het inloggen kunt u klikken op profiel en indien nodig op het knopje bewerken. Hier kunt u uw gegevens invullen of veranderen. 
 
Als u aanpassingen wil doen via de app kunt u deze stappen volgen: 
U opent de app (mocht u de app nog niet hebben en deze wel willen is deze te downloaden via de play- Appstore onder de naam Lisa hockey.) ( Inloggen is het zelfde als op de website met lidnummer en wachtwoord.) Na het openen of inloggen kunt u onderin op het knopje profiel drukken. Mochten er gegevens niet correct zijn kan het via het knopje wijzig drukken wat naast contactgegevens te vinden is. 

Bent u in de afgelopen maanden verhuisd en uw adresgegevens kloppen niet meer, of weet u uw inloggegevens niet meer?
Willen wij u vragen om een e-mail te sturen naar [email protected] zodat deze gegevens bijgewerkt kunnen worden, of zodat wij uw inloggegevens kunnen opsturen via de mail.

Mocht u naar aanleiding van dit bericht nog vragen hebben kunt u mailen naar [email protected] 

Met vriendelijke groet, 

Vincent Klinckenberg 
Secretaris HCRB

Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast