header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Ter informatie

Update vanuit het bestuur

Nieuws afbeelding 17-5-2020
Jullie hebben het waarschijnlijk allemaal al gezien en gelezen, per 11 mei is er weer een versoepeling van de Coronamaatregelen voor de hockeysport afgekondigd. De 18+  teams mogen per 11 mei ook weer gaan hockeyen. Een heerlijk bericht voor met name onze jong senioren die net buiten de boot vielen qua leeftijdsgrens! En uiteraard ook mooi voor onze veteranen die de stramme spieren weer aan het werk kunnen zetten.

Veel dank gaat uit naar de Commissie Hockey en vele vrijwilligers. Door hun inspanningen is de jeugd al weer voorzichtig begonnen met trainen. 

De C t.m A jeugd moet volgens het KNHB-protocol 1,5 meter afstand houden op het veld en er mogen maximaal 18 spelers en 2 trainers op een veld staan. Dat gaat bijna overal goed, maar er bereiken ons ook berichten dat niet alle teams zich hieraan houden (bewust of onbewust). Daarom hier nogmaals de oproep aan met name trainers van deze leeftijdsgroepen om hun verantwoordelijkheid te nemen en geen oefeningen uit te zetten waarbij er verdedigd moeten en/of hesjes aan te pas komen. Geen partijtjes balbezit of andere partij-vormen waarbij spelers/speelsters al snel dichter dan 1,5 meter bij elkaar komen. Een handig alternatief is grenshockey en/of slagbal hockey. 

We begrijpen natuurlijk dat iedereen staat te trappelen om maximaal ‘de wei’ weer in te gaan, maar zorgvuldigheid is en blijft geboden. Zowel voor de veiligheid van ons allen, maar ook met het oog op het risico dat instanties de boel letterlijk en figuurlijk op slot kunnen gooien als het in de uitvoering niet goed gaat. 

Namens het bestuur,

Rolf Bolk
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast