header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Ter informatie

Renovatie velden locatie Reeuwijk

Nieuws afbeelding 17-5-2020
In de afgelopen periode is er in samenwerking met de gemeente hard gewerkt aan de aanbesteding van de renovatie van de velden aan de Reeuwijks Hout. Dat gehele traject van het opstellen van het bestek tot aanbesteding is nu afgerond. Daarmee zijn ook de meerkosten van het waterveld inzichtelijk geworden. De kosten van de vervanging en de aanleg van het waterveld zijn ruim binnen het mandaat van het bestuur gebleven zoals eerder is vastgesteld door de leden in de ALV in het voorjaar  van 2019. Echter niet zodanig dat de aanleg van 2 watervelden mogelijk was. Er is daarom gekozen voor 1 waterveld en 1 zandveld, waarbij rekening is gehouden met de infrastructuur voor de aanleg van een 2e waterveld in de toekomst. 

Aan de hand van de inschrijvingen is door de gemeente in overleg met HCRB, een keuze gemaakt voor de leverancier van het kunstgras/ aannemer.   

Aangezien de officiƫle competitie van de KNHB dit seizoen niet meer zal herstarten, proberen we de renovatiewerkzaamheden eerder te laten aanvangen en wel begin juni (in plaats van 15 juni) en de renovatie dan ook eerder af te ronden.
Als alles volgens plan verloopt zijn de velden dan ook voor eind juli klaar en hopen wij de nieuwe velden, en in het bijzonder het waterveld, officieel in gebruik te nemen bij de start van het nieuwe hockeyseizoen

Agenda

16-10 HERFSTVAKANTIE SCHOLEN
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast