header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Ter informatie

Witte rook en teamindelingen seizoen 2020/2021

Nieuws afbeelding 17-5-2020
"Witte Rook: nieuwe teamindelingen en teamondersteuning"

Dit jaar loopt het allemaal iets anders met de jaarlijkse Witte Rook sessies voor ouders van de nieuwe teams om samen de teamondersteuning te bespreken. Geen grote bijeenkomsten per leeftijdscategorie. Op zaterdag 13 juni worden de nieuwe teamindelingen bekend gemaakt.

Voor de jongste jeugd (Coolkids, F- en E-teams) zullen we in 4-tal sessies op 2 avonden in juni in ons clubhuis te Bodegraven de ouders uitnodigen. De geplande data zijn vooralsnog woensdag 17 en 24 juni 19:30-20:15u en 20:30-21:15u. In kleinere bijeenkomsten kunnen zij samen de teamrollen verdelen en vragen stellen over het nieuwe seizoen. 

De ouders van de D, C, B en A-teams weten uit ervaring wat de bedoeling is en wij vertrouwen er op dat jullie samen telefonisch of online (WhatsApp en Email) de afspraken kunnen maken. De werkwijze is alsvolgt:
De huidige teammanagers worden tijdelijke teammanagers van de nieuwe teams, zodat zij via LISA alle telefoonnummers en emailadressen beschikbaar hebben van het nieuwe team. Zij worden gevraagd een app-groep aan te maken voor de ouders van het nieuwe team en met elkaar de teamrollen opnieuw te verdelen. Zodra de nieuwe coaches, teammanagers, evenementco├Ârdinatoren en mogelijk ook trainers en scheidsrechter-kandidaten bekend zijn, zal dit worden ingevoerd en aangepast in LISA. Vanaf dat moment kunnen de huidige teammanagers dus hun rol overdragen aan de nieuwe, zodat deze de start van het nieuwe seizoen met de coaches kan voorbereiden.

Agenda

16-10 HERFSTVAKANTIE SCHOLEN
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast