header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Ter informatie

HCRB Nieuwsbrief mei 2020

Nieuws afbeelding 17-5-2020

Afbeelding met tekening Automatisch gegenereerde beschrijvingHCRB nieuwsbrief  mei 2020

In deze nieuwsbrief zijn de volgende onderwerpen te vinden:

-        Update vanuit het bestuur

-        Renovatie velden Locatie Reeuwijk

-        Trainingen 

-        Hockeytrainers

-        Hockey entertainment

-        Teamindelingen 2020/2021

-        Witte rook

-        Strategiesessie 

-        Familiehockey toernooi/ lustrum HCRB

 

 

Mocht u naar aanleiding van deze nieuwsbrief vragen hebben kunt u mail naar [email protected]

 

 

Update vanuit het bestuur

Jullie hebben het waarschijnlijk allemaal al gezien en gelezen, per 11 mei is er weer een versoepeling van de Coronamaatregelen voor de hockeysport afgekondigd. De 18+  teams mogen per 11 mei ook weer gaan hockeyen. Een heerlijk bericht voor met name onze jong senioren die net buiten de boot vielen qua leeftijdsgrens! En uiteraard ook mooi voor onze veteranen die de stramme spieren weer aan het werk kunnen zetten.

 

Lees meer

Afbeelding met gras, buiten, veld, groen Automatisch gegenereerde beschrijving

Afbeelding met buiten, groen, sport, spel Automatisch gegenereerde beschrijving

Renovatie velden locatie Reeuwijk

In de afgelopen periode is er in samenwerking met de gemeente hard gewerkt aan de aanbesteding van de renovatie van de velden aan de Reeuwijks Hout. Dat gehele traject van het opstellen van het bestek tot aanbesteding is nu afgerond. Daarmee zijn ook de meerkosten van het waterveld inzichtelijk geworden. De kosten van de vervanging en de aanleg van het waterveld zijn ruim binnen het mandaat van het bestuur gebleven zoals eerder is vastgesteld door de leden in de ALV in het voorjaar  van 2019. Echter niet zodanig dat de aanleg van 2 watervelden mogelijk was. Er is daarom gekozen voor 1 waterveld en 1 zandveld, waarbij rekening is gehouden met de infrastructuur voor de aanleg van een 2e waterveld in de toekomst. 

Lees meer

 

Trainingen tijdens de renovatie 

 

Renovatie schema

Vanaf 2 juni zal waarschijnlijk de renovatie van de velden op de locatie Reeuwijksehout gaan plaatsvinden. Om die reden zal er vanaf 2 juni niet meer getraind kunnen worden in Reeuwijk en verplaatsen we alle trainingen naar Bodegraven. Dit heeft grote gevolgen voor tijden en frequentie van de trainingen. Vanaf die datum trainen de meeste teams nog maar 1x per week en maximaal een uur. Wel blijft er nog steeds de mogelijkheid om te trainen op zaterdag en zondag. Geef dit wel door aan de commissie training en techniek; [email protected]

 

Lees meer

 

Afbeelding met gras, voetbal, spelen, buiten Automatisch gegenereerde beschrijving

 Afbeelding met tafel, gemaakt Automatisch gegenereerde beschrijving

Hockeytrainers

Dit jaar mogen we ons weer gelukkig prijzen met een grote groep leden die training geven aan 1 of meerdere teams. De meeste van hen hebben dit jaar of al eerder ook hun trainingsdiploma behaald wat de kwaliteit van de training ten goede komt. We hopen dat de trainers die dit jaar training geven dat volgend jaar willen blijven doen. Je kan dit aangeven met eventuele voorkeuren voor tijden, dagen en teams door een email  te sturen aan [email protected] Ook als je om wat voor reden dan ook geen training meer kan geven zouden we het ook prettig vinden dit te weten. 

 

Hockey-Entertainment

De afgelopen jaren heeft de club samengewerkt met Arthur Bussink van Hockey Entertainment. De eerste jaren was deze samenwerking alleen met Arthur zelf maar doordat hij meer werkzaamheden kreeg zijn er collega trainers gekomen die zijn taken bij onze club hebben overgenomen. We zijn de afgelopen jaren wisselend tevreden geweest over de trainers die vanuit Hockey-Entertainment werden geleverd en hebben dan ook besloten de samenwerking na dit seizoen te beëindigen. Vanaf komend seizoen gaan we samenwerken met Hockeywerkt een groot bedrijf wat trainers levert bij een aantal grote en minder grote hockeyclubs in Nederland. We zullen in een eventuele volgende nieuwsbrief daar verder over berichten.

 

Afbeelding met persoon, hek, buiten, vrouw Automatisch gegenereerde beschrijving

Afbeelding met kantoor, bureau, tafel, klein Automatisch gegenereerde beschrijving

Witte rook  en teamindeling 2020/2021

Dit jaar loopt het allemaal iets anders met de jaarlijkse Witte Rook sessies voor ouders van de nieuwe teams om samen de teamondersteuning te bespreken. Geen grote bijeenkomsten per leeftijdscategorie. Op zaterdag 13 juni worden de nieuwe teamindelingen bekend gemaakt.

 

Lees meer

 

Strategiesessie

 HCRB vitaal de toekomst in weten jullie het nog? In februari en maart hebben jullie de leden enquête ingevuld. De resultaten zouden we in enkele strategiesessies van vrijwilligers vertalen naar een aantal kernthema's die wij met elkaar belangrijk vinden voor een vitale toekomst van onze vereniging. En toen...inderdaad coronamaatregelen. Toch kunnen we melden dat we nog voor de zomer grote stappen willen zetten. Een kerngroep gaat deze maand online aan de slag om de kernthema's vast te stellen. In juli willen we dan met ca. 35 ouders, vrijwilligers en leden deze thema's uitwerken tot beleid en plan van aanpak voor de komende jaren. Deze sessies zijn onder begeleiding van de KNHB. Wil je hier aan deelnemen, of na de zomer meedenken hoe we de plannen omzetten in daden, laat het ons dan weten met een email aan  [email protected] 

 

Afbeelding met tekening Automatisch gegenereerde beschrijving

Afbeelding met tekening Automatisch gegenereerde beschrijving

Familiehockey toernooi/ lustrum HCRB

Familie Hockey Toernooi en 2e Lustrum

In de vorige nieuwsbrief was het idee om dit op zaterdag 29 augustus te gaan vieren, een week voordat de nieuwe competitie begint. We mogen wel weer hockeyen maar daar zijn nog veel voorwaarden aan verbonden. Een feest zit er eind augustus zeker nog niet in, misschien in oktober. Wel willen we in de geest van het FHT een hockeytoernooi organiseren met een BBQ als dat mogelijk is. Omdat onze nieuwe velden begin augustus al gereed zijn en veel mensen dit jaar niet of anders op vakantie gaan, denken we er aan om dit toernooi eerder in augustus te organiseren. Dus bij deze de oproep: wie wil daar aan mee helpen? Meld je aan via [email protected].

 

 

 

Agenda

16-10 HERFSTVAKANTIE SCHOLEN
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast