header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Algemeen

Inleveren sleutels

Nieuws afbeelding 23-5-2020
Beste leden, 

Zoals jullie hebben kunnen lezen worden de velden op de locatie Reeuwijk binnenkort vervangen. Daarbij worden ook de hekwerken, dug-outs, goals en ook de sloten van de deuren vervangen. We willen jullie daarom vragen als je in het bezig bent van een sleutel en tag van de locatie Reeuwijk deze in te leveren bij het bestuur. Wij zorgen dan dat jullie je borg, mocht die betaald zijn, weer teruggestort krijgen. Wij willen dan de nieuwe sleutels weer uitgeven zodra de locatie weer beschikbaar is.

Voor de mensen die vanaf 1 juni in Bodegraven moeten openen of sluiten krijgen in ruil voor de sleutel van de locatie Reeuwijk een sleutel voor de Locatie Bodegraven terug. 

Graag willen wij jullie verzoeken om ook de sleutels van de ballen kluisjes en de keepers kisten in te leveren. 

Het inleveren of omruilen van de sleutels zal plaatsvinden op 30 mei aanstaande. Dit kan van 13:30 tot 15:30 op de locatie Reeuwijk. Mocht je de sleutel op deze datum niet kunnen afgeven willen wij vragen of je een afspraak wil maken om de sleutels in te leveren dan wel om te ruilen. 

Mocht je niet in het bezit zijn van een sleutel voor de locatie Reeuwijk, maar heb je wel een sleutel nodig voor de locatie Bodegraven. Is het mogelijk om deze sleutel op 30 mei op te halen. 

Voor vragen of het maken van een afspraak kun je een whatsapp bericht sturen naar 0610767420 of mailen naar [email protected] 

met vriendelijke groet, 

Vincent Klinckenberg
Secretaris HCRB 
0610767420
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast