header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Training en Techniek

Schema Bodegraven Aangepast

Nieuws afbeelding 30-5-2020 Vanaf 2 juni verplaatsen we alle trainingen naar Bodegraven wegens de renovatie van de velden op de lokatie Reeuwijk. 
Let op het schema is aangepast.

Trainen zonder 1,5 meter
Zoals reeds te lezen was in de e-mail van 28 mei heeft het ministerie van VWS bekend gemaakt per 1 juni ook een versoepeling door te voeren voor de groep 13 tot en met 18 jaar. Voor deze groep geldt dat zij vanaf 1 juni niet langer de 1,5 meter afstand hoeven aan te houden tijdens de trainingen. Voor jeugd tot en met 18 jaar gelden per 1 juni daarom de regels zoals die ook gelden bij de groep tot en met 12 jaar.

Per 1 juni geldt vanuit de KNHB voor hockeytrainingen op het veld voor jeugd tot en met 18 jaar GEEN beperking in het aantal personen.

Om die reden is het trainingsschema aangepast!
Het schema is zo gemaakt dat iedereen onderlinge wedstrijdjes kan spelen tegen elkaar. Let goed op het kan dus goed zijn dat je op een andere dag en tijd training hebt!!

Einde seizoen
Het trainingsschema loopt in principe door tot en met 14 juni. Daarna gaat het zomerschema in. Dit houdt in dat er geen trainingen meer door de club worden georganiseerd. Uiteraard blijft het mogelijk met je (nieuwe) team te (blijven) trainen in Bodegraven. Hiervoor moet je dan wel zelf een trainer regelen en eventueel een sleutel.
Wil je (blijven) trainen na 14 juni stuur dan een email naar [email protected] waarin je kan aangeven wanneer je met je team wilt trainen.
We hopen dat we begin augustus ook weer in Reeuwijk terecht kunnen, op de nieuwe velden!

Trainers gezocht
Komend seizoen zijn we natuurlijk weer op zoek naar (hulp)trainers voor de jeugdteams. Vindt jij het leuk om lekker op het veld te staan en jongere hockeyers beter  te leren hockeyen en er ook nog een vergoeding voor te krijgen? Meld je dan aan door een email sturen naar [email protected].

Sleutels inleveren
Alle sleutels van zowel hek/clubhuis als van de ballenlockers en de keeperskisten moeten worden ingeleverd. Dit kan aanstaande zaterdag(30 mei) van 13.30-15.30 op de locatie in Reeuwijk. Mocht dit niet lukken stuur dan even een e-mail naar [email protected] om een afspraak te maken. Als de locatie in Reeuwijk weer bespeelbaar is zullen we dit laten weten en kunnen de nieuwe sleutels aan de trainers, die deze nodig hebben, worden uitgereikt

Vragen? Stuur een email naar [email protected]


 commissie training&techniek HCRB
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast