header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Competitie

Alternatieve herfstcompetitie jeugd

Nieuws afbeelding 20-10-2020
Door de nieuwe Corona maatregelen is het spelen van een officiĆ«le herfstcompetitie niet meer mogelijk. De verwachting is dat dat waarschijnlijk tot de winterstop zal gaan duren en mogelijk zelfs langer. 

Wat de jeugd wel mag is trainen en het spelen van onderlinge wedstrijden, uiteraard zonder publiek/ouders. We hebben daarom een alternatieve competitie samengesteld(zie bijlage). Hierbij spelen alle (jongste)jeugdteams in de weekenden na de herfstvakantie een aantal keer tegen andere teams van HCRB. Het gaat hier om het spelplezier en niet om het winnen.  Wel zal er een prijs worden uitgereikt aan het meest sportieve en best presterende team. 

Helaas is het niet mogelijk dat elk team elk weekend speelt. We hebben met name de jongere teams veelvuldig ingedeeld omdat we daar ook de meeste teams per leeftijdscategorie hebben. Ook is het voor bepaalde teams lastig een gelijkwaardige tegenstander te vinden, zij zijn dan ook minder ingedeeld. De indeling voor de jongste jeugd zal via de jongste jeugd commissie worden gecommuniceerd.

Alle wedstrijden voor de jeugd staan inmiddels in LISA. De wedstrijden gaan verder volgens alle KNHB regels. Het is dan ook de bedoeling dat alle teams zich houden aan de indeling zoals vermeld in LISA. De 'uit'spelende teams spelen in het uittenue (WIT shirt). De 'thuis' spelende teams in HCRB tenue

Tot slot nog een dringend verzoek aan alle ouders met een scheidsrechterkaart; We zouden het op prijs stellen als jullie enkele wedstrijden zouden willen fluiten van bijvoorbeeld jullie eigen kinderen (kan je toch kijken!). Als dat kan stuur dan even een e-mail naar [email protected] dan delen we je in voor de wedstrijd(en) naar keuze. Heb je nog geen scheidsrechterkaart maar wil je deze wel halen: volgende week start er een cursus(online) met een afsluitend examen in november(online). Geef je op via [email protected]
Bijlage
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast