Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 1 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast

zaterdag 30 maart 2019
Tijd T/U Team Tegen team
- Thuis CLINIC !Reservering BRAVO
Meisjes D4- Goudse MHC MD4 : 2 - 1

OK... 1x een verslag dan, van jullie trainers! Stoere sterke en lieve meiden! Van harte gefeliciteerd met jullie overwinningen van afgelopen zaterdag! Overwinningen? Meervoud? Ja! Meervoud! Jullie hebben natuurlijk Gouda verslagen! En terecht... Gouda... altijd lastig, altijd meer dan alleen beter zijn is nodig tegen Gouda... Je moet ook karakter hebben. Nou, en dat hebben jullie! en dat is ook een overwinning.

Het hele jaar ging het wel makkelijk (even voor de herfst niet meegerekend :-). Jullie wonnen simpel en met grote getallen. Jullie hebben uiteindelijjk een doelsaldo van 50 en alleen al in de 2e helft van het seizoen hebben jullie 76 goals gescoord. Zaterdag moesten jullie voor het eerst echt, écht aan de bak! De wedstrijd had alle elementen van heel moeilijk in zich: het was een echte kampioenswedstrijd, Gouda en wij precies hadden even veel punten..., alle ouders en familie en vrienden langs de lijn, je moet goed kunnen hockeyen, anders prikt de tegenstander er zo doorheen, je moet vertrouwen hebben en blijven hebben in je eigen kunnen, je moet vast blijven houden aan de gemaakte afspraken -ook als het tegen zit en je er niet doorheen komt- en dat deden jullie! en ja hoor, het lukte! Jullie hebben dus niet alleen Gouda overwonnen maar ook jezelf!

Na de wedstrijd hoorde ik zeggen 'ik was vandaag niet zo goed, ik kan veel beter...'. Wij willen jullie het volgende meegeven daarover: als het een hele moeilijke wedstrijd is dan ervaar je je eigen spel snel als minder goed dan normaal... maar dat is echt alleen maar omdat het moeilijker is! niet omdat je echt slechter bent! Sterker nog... jullie speelden allemaal beter dan normaal! We wensen jullie een super fijne zomer en hopelijk tot ziens volgend jaar op het hockeyveld!

Groeten van Pieter en Femke