header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 

Mogelijkheden tot sponsoring

Alle arrangementen lopen bij voorkeur voor 4 jaar van 1 juli t/m 30 juni (Boekjaar HCRB).


Er zijn thans verschillende mogelijkheden van sponsoring:


Reclameborden langs de velden. Het plaatsen van reclameborden kan in principe alleen langs het /de kunstgrasveld (en) op het sportcomplex in de Reeuwijkse Hout en in Bodegraven. De standaard lengte bedraagt 3 meter. Voor de Reeuwijkse Hout bedraagt de vergoeding EUR 345,- ex. BTW p.j. en voor Bodegraven EUR 245,- ex. BTW p.j. Afwijkende lengten / maten zijn bespreekbaar.

De vergoeding wordt jaarlijks in rekening gebracht (bij vooruitbetaling). In de eerste maand van het seizoen (september) worden de facturen verzonden en dienen binnen een maand door de sponsor betaald te worden.

De kosten en de verantwoordelijkheid van de productie van de borden ligt in principe bij de adverteerders, tenzij hierover schriftelijk andere afspraken zijn gemaakt. Indien gewenst, kan HCRB hierin via derden bemiddelen.

De HCRB zorgt tijdens deze periode als een goed huisvader voor het bord. Voor borden op andere locaties (in of achter de goals, clubhuis etc. ) en van andere omvang kan maatwerk worden bedacht.


Reclame via het beeldschermen in clubhuis in de Reeuwijkse Hout. Per 5 minuten telkens 10 seconden (slot) EUR 300,- ex. BTW- (video reclame) per seizoen; afname van meerdere slots is mogelijk. In combinatie met een reclamebord krijgt men 20% korting op de prijs van de videoreclame.


Reclame in beide clubhuizen.  Reclame aan de bar of de pilaren in het clubhuis in de Reeuwijkse Hout. Hier zijn nog geen vaste tarieven voor ontwikkeld, maar zullen met maatwerk overeengekomen kunnen worden.


Reclame via de website www.hcrb.nl (Web – link) Hiervoor bestaan twee mogelijkheden: 

Uw logo en / of actie op een aparte plaats aan de linker- of rechterzijde van onze website, die door leden en vele ouders zeer regelmatig / wekelijks wordt geraadpleegd met de mogelijkheid uw tekst zelf op basis van acties aan te passen een link naar uw website voor EUR 425,- ex. BTW per jaar;

Uw logo op de rollende banner van de website voor EUR 75,- ex. BTW per jaar.


Shirtsponsoring/Kledingsupport. Wil een team om een geheel te vormen en er netjes uit te zien gezamenlijk hetzelfde trainingspak kopen om daarin te verschijnen bij de wedstrijden en toernooien dan kan dit betrokken worden bij onze vaste kledingsponsor Sport2000Gouda te Gouda met wie hierover een arrangement is gesloten tegen speciaal (gereduceerde) tarieven. In genoemde situatie vertegenwoordigt het team de club en bepaalt de club welk trainingspak het wordt. Anders kan een wirwar aan pakken ontstaan, wat niet representatief is.

Voor reclame-uitingen op wedstrijdkleding (op de rug) en andere kleding die op het veld wordt gedragen, geldt hetzelfde uitgangspunt en is dus ook onderhevig aan uitdrukkelijke toestemming van de sponsorcommissie. Het is niet de bedoeling dat ouders en/of coaches; zelf iets gaan regelen zonder overleg met de sponsorcommissie.


Reclame op trainingspakken, sweatshirts e.d. die niet van en naar de wedstrijden en tijdens toernooien, maar alleen tijdens trainingen worden gedragen is vrij. Afwijkende shirts of tenues dan het standaardtenue zijn tijdens wedstrijden en toernooien niet toegestaan. Andere hockey rokjes dan de voorgeschreven rokjes mogen niet worden gedragen, tenzij er voor het hele team door de sponsorcommissie een tenue wordt verstrekt.


Bij uitwedstrijden tegen teams die ook in (nagenoeg) dezelfde shirts spelen dient door het hele team een ander shirt te worden gedragen in een afwijkende kleur. Voor HCRB geldt als voorkeur het wit. Voor de trainingen zelf stelt de club geen specifiek tenue verplicht

Op deze wijze kan een bedrijf (middels een naam / logo) een jeugdteam supporten; hetzelfde geldt voor de seniorenteams.

Voorwaarde voor kledingsupport is echter wel, dat er de sponsor / het bedrijf een bedrag ad EUR 175,- ex. BTW of een andere vergoeding aan de club betaalt, die zij met de sponsorcommissie is overeengekomen, zoals een reclamebord (standaardbord à EUR 324,-) of dat reclame via het beeldscherm wordt afgenomen (minimaal 1 slot).


In het geval de hierboven beschreven mogelijkheden voor u onvoldoende aanknopingspunten bieden voor sponsoring zijn wij uiteraard bereid om in overleg met u een passend sponsorpakket samen te stellen (hierbij gebruiken wij bovenstaande tarieven als uitgangspunt).


Voor meer informatie over adverteren en/of sponsoring kunt u contact opnemen via [email protected]

 
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast